keskiviikko 25. helmikuuta 2009

Happea haukkomassa


Pakko saada luut liikkeelle. Olen liimautunut sohvaan, sänkyyn ja nojatuoliin. Töölönlahti vaikuttaa sopivan luonnonläheiseltä mestalta, ei kuitenkaan liikaa metsää, suota, tai mitään, johon urbaani " hyvä eksymään- ihminen" katoaisi!


En siltikään heittäydy liian urheilulliseksi, joten meen sporalla. Kympillä.
Niinkuin sanottu, niitähän tulee samaan tahtiin kuin uusia miehiä! Kohdallani se ei ihan kyllä pidä paikkaansa, mutta ei takerruta... Se on rentouttava peli siinäkin mielessä, että sillä on oma kaista, jolle ei oo muilla tumpeloilla tulemista. Paitti poliisilla ja palokunnalla.

Spora on oiva paikka tarkkailemiseen. Siis bongaukseen.
Useinmiten olen nykyään yrittänyt bongata iloisia ihmisiä, tai edes niitä, jotka hymyilevät. Tulos jääny laihanlaiseksi.
Sensijaan surkeiden/vihaisten/kärttyisten ihmisten populaatio on valtava! Eniten olen huolissani ikäisistäni. Meistä keski-ikäisistä naisista ja miehistä.
Ja arvon herraset! Te olette ihan yhtä äkäisiä kuin naisetkin. Ei ole näköjään pelkästään naisten ominaisuus se.

Joskus olen ihan säikähtänyt hymyiltyäni, ja joku on vastannut! Kääk! Mitä mä nyt teen? Siihen tietty pitää varautua, että pitävät pöljänä, mutta että niitä on sitte ollu samankaltaisiakin liikenteessä!

Tönimis-tyrkkimis-kailottamis-syndroomaan en vielä ole uskaltanut puuttua, koska turpiin tulee jos jolleen sanot, et laita kuule se luuri sinne minne ei päiv...
Ja minähän siis olen pohjimmiltani erittäin suvaitsevainen ihminen!

Pitäis ehkä laittaa erilaisille ihmisille erihintaiset matkaliput. Kärttyset maksais viiskytsenttii enemmän ku hymyilevät. Hajuvesipulloon hukkuneet kolminkertaisen hinnan. Rajoittuneilla mielipiteillä varustetut euron enemmän ( siis ne jotka pälläävät valtavirrasta poikenneita monttu OOna )jne...

Itseasiassa en ole enää ollenkaan varma, onko sporalla-ajelu sittenkään rentouttavaa?
Taidan kaivaa sauvat kaapista. Niillä on helppo tökkiä hitaampia kantapäille, ku eivät ymmärrä väistää!
" Pois alta! Mä meen rentoutuu!

3 kommenttia:

peeÄR - mies kirjoitti...

tässä kommenttiloorassa on jotain häikkää - usko;)

peeÄR - mies kirjoitti...

tökkii sillen, että multa on jääny monta kommenttia postaamatta.

Arjaanneli kirjoitti...

peeÄR:

Pahuspahus!
Vasta eilen sain vinkin, ettei toimi...
Tein jotain, enkä oikein itsekään tiedä mitä, mutta katsotaan oliko siitä apua.